הכנתם את כל המצרכים שאתם צריכים לארוחה שאתם מבשלים, ועכשיו הגיע הזמן לרגע הכי מעצבן.
צדקתם…לקצוץ את הבצל.
עבור רבים, בצל הוא החלק הכי מעצבן, מתסכל ומבאס לבשל. העיניים שלכם מתמלאות דמעות, הראייה שלהם נהיית מטושטשת, ואתם מסתכנים בכך שתקצצו את האצבעות שלכם במקום את הבצל.
למרבה המזל, לבעיה הזו יש פתרון קל. כזה שלא שמענו עליו לפני.
לקצוץ בצל
לכולנו יש דרך משלנו להתמודד עם בצל. אין שיטה ‘נכונה’ או ‘לא נכונה’.
אך תמיד טוב להקשיב למקצוענים שעושים זאת לפרנסתם.
השף המפורסם ג’ק סקלפאני ממליץ על דרך מסוימת של קילוף שתמנע מכם לבכות בזמן שאתם קוצצים את הבצל.
לפני שאתם לוקחים את הסכין, אתם צריכים לאתר את קצה הבצל. ברגע שמצאתם את השורש, סובב את הבצל כלפי מעלה, כשנקודת השורש פונה כלפי מעלה.
צפו בסרטון ותראו איך זה עובד. חכם, נכון?
אנחנו תוהים איך מעולם לא הכרנו את השיטה הזו?
בעזרת השיטה הזו, אתם יכולים להימנע מדמעות בעיניים בפעם הבאה שאתם מבשלים עם בצל. ומי לא רוצה את זה?
בבקשה שתפו את הטריק החכם הזה עם מי שאתם מכירים בפייסבוק, כדי שעוד אנשים יוכלו לחתוך את הבצל שלכם בלי לאבד את האצבעות!