תפוחי אדמה הם מרכיב שנמצא בתפריט של כמעט כל אחד ואחת. אבל לקלף אותם? לא כיף בכלל.
כמה פעמים עמדם מעל השיש עם הקולפן מנסים להימנע מלחתוך את האצבע, רק כדי לגלות אחרי כמה שניות שהאצבע שלכם מדממת?
שלא לדבר על כמה שזה משעמם – אנחנו יכולים לחשוב על 1000 דברים אחרים שהיינו מעדיפים לעשות.
ובכן, מסתבר שישנו טריק שיעשה לכם את החיים קלים בהרבה. הוא כל כך חכם שהיינו חייבים לשתף אותו איתכם!
כל מה שאתם צריכים זה:
- סכין
- סיר עם מים רותחים
- וכמובן, תפוחי אדמה
זה מה שאתם צריכים לעשות:
1. עשו חתך קטן עם סכין מסביב כל תפוח האדמה
2. החתך צריך להיות עמוק מספיק כדי שתוכלו לראות דרך הקליפה
3. בשלו את תפוחי האדמה בצורה רגילה וכשסיימתם תוכלו פשוט לקלף את הקליפה בקלות מתפוחי אדמה.
לא רק שהקילוף הרבה יותר מהר, גם הטעם של תפוחי האדמה יהיה הרבה יותר!
צפו בטריק בסרטון למטה: