כשהימים חמים והשמש קופחת, תמיד כיף לצנן את עצמו עם אבטיח קר. אך למרבה הצער, אבטיח עלול לגרום ללכלוך ובלאגן, במיוחד כאשר חותכים אותו בצורת חצי סהר כפי שרובנו עושים.
אז כאשר נתקלנו בטריק הזה, היינו חייבים לנסות אותו. זו לא רק גישה חכמה בכל הקשור לדרך בה חותכים אבטיח – כשחותכים אותו לחטיפים מוכנים לאכילה, אלא זו גם דרך נפלאה להגיש אותו כאשר אתם מארחים חברים או משפחה ורוצים ליהנות מקינוח קריר וטעים.
מלאו אחר ההוראות למטה ולמדו איך לחתוך ולהגיש אבטיח בצורה הטובה ביותר!
1. הניחו את האבטיח על קרש החיתוך וחתכו אותו לחצי.
2. הפכו את שני החצאים. אם אתם לא רוצים את הקליפה, אתם יכולים לחתוך אותה.
3. חתכו את האבטיח לפרוסות
4. ואז סובבו את האבטיח וחתכו בכיוון הנגדי. עכשיו הכנתם חתיכות שקל לשלוף ולאכול, והן גם לא ילכלכו.
5. אבל אתם גם רוצים להגיש את האבטיח בצורה נעימה וקלה. קחו קערה בגודל מתאים.
6. שימו יד מעל הקערה ואת היד השניה מתחת לקרש החיתוך, ואז תהפכו את הכל יחד…
7. ו..וואלה! אתם יכולים עכשיו להגיש מקלות אבטיח מושלמות ישר מתוך הקערה
צפו למטה במדריך הוידאו המלא: