אידוי מזון היא אופציה הרבה יותר בריאה מנגיד, טיגון בשמן עמוק, אפילו שהטיגון טעים במיוחד, במיוחד אם מצפים אותו בבלילה מיוחדת.
אך אנשים שרוצים לאכול בצורה יותר בריאה ופחות שמנונית, ונהנים מירקות מאודים למשל, בהחלט יעריכו את טריק המטבח הגאוני הזה שקרוב לוודאי לא הכירו.
אז מה אתם אמורים לעשות אם אתם אוהבים לאדות ירקות אבל אין מסננת אידוי בבית? ובכן, כאן ג’סטין שאפל נכנס לתמונה עם הטריק הנפלא הזה.
כל מה שאתם צריכים זה כמה כדורי נייר אלומיניום, מחבת עמוקה, וצלחת עמידה בחום. הטריק הזה שינה את הדרך בה אני מבשל ארוחות!
צפו בסרטון ותראו עד כמה זה פשוט. מי היה מאמין?