לזניה זו אחת המנות האהובות עלי, אבל אחרי כל כך הרבה פעמים שאכלתי אותה, היא יכולה להיות משעממת.
ניסיתי מספר וריאציות: צמחונית (האהובה עלי), תרד, וכו’ – אבל זה לא דומה למתכון הזה שנתקלתי בו ברשת.
עם שילוב של פסטה וקצת סבלנות, אתם תכינו ארוחת ערב שכל המשפחה תאהב. אני בטוח אנסה את ‘פאי הפסטה’ הזה בימים הקרובים.
אתם צריכים:
4 כוסות פסטה (ריגטוני) או פנה
2 כפיות שמן זית
450 גרם בשר בקר טחון (אפשר כמובן גם טחון צמחי)
2 שיני שום קצוצים
1 פחית עגבניות מרוסקות (500 מ”ל)
חמאה, לתבנית
מלח
1 כוס גבינת פרמז’ן מגוררת
1 כוס גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות או רצועות
ערבבו את הפרמז’ן עם הפסטה