תפוחים שהופכים חומים זה אחד הדברים המעצבנים. הם עדיין די טעימים, אבל לא נראים מזמינים כלל.
הטריק הזה יכול לעבוד גם על אגסים, ואפילו תפוחי אדמה, אבל ישנם כמה טריקים נוספים שאתם יכולים לעשות כדי להאריך את חיי המדף של הפירות שאתם אוהבים.
כמו למשל, נסו לעטוף את קצוות הבננה (את הגבעול) בניילון נצמד. הבננה תישאר טרייה הרבה יותר זמן ולא תירקב.
אז כדי לשמור על תפוחים ואגסים טריים זמן רב יותר אחרי שחתכתם אותם, כל מה שאתם צריכים לעשות זה להשרות אותם כמה דקות בכוס מים עם 2 כפות דבש, וזה הכל. התפוח ישאר טרי למשך 24 שעות לפחות – כן, אחרי שחתכתם אותו!
צפו בסרטון כדי לראות איך זה קורה: