בזכות התכונות האנטי-דלקתיות, אנטי-בקטריאליות, ואנטי-ויראליות שלו, ג’ינג’ר נחשב לאחד המזונות העוצמתיים ביותר במאה ה 21.
גינג’ר עשיר בויטמין C, מגנזיום, ומינרלים נוספים שגורמים לו להיות כל כך טוב עבור הבריאות הכללית שלנו. הוא ידוע בהיסטוריה שלו של שיפור העיכול והמערכת החיסונית שלנו, הקלה בכאב, ומניעת מחלות לב וכלי דם, כמו גם אסתמה ובעיות בריאותיות נוספות.
כוס של תה ג’ינג’ר חם מסייעת לכם לרפא צינון ושיעול יותר טוב מכל תרופה אחרת. תה ג’ינג’ר מציע מספר תועלות בריאותיות נפלאות:
- נלחם בדלקות, ומחזק את המערכת החיסונית בזכות נוגדי החמצון הרבים שלו
- יעיל נגד וירוסים שגורמים לצינון, שפעת, ושיעול
- משפר את מחזוריות הדם, וספיגת ויטמינים ומינרלים
- מקל על כאבים כמו כאבי שרירים, כאבי ראש ועוד
- לג’ינג’ר יש יכולת להפחית את הסיכון לקבל שבץ
מתכון תה ג’ינג’ר
מרכיבים:
- דבש אורגני
- ¼ כפית ג’ינג’ר מגורר
- ¼ כפית אבקת כורכום
- חלב קוקוס
- כוס מים
אופן ההכנה:
קל מאוד להכין את התה. הרתיחו את המים, הוסיפו את הכורכום והג’ינג’ר ובשלו על אש קטנה במשך 7-10 דקות. לאחר מכן הוסיפו את חלב הקוקוס, וסננו את התה לתוך כוס.