פסטה היא אחת המנות האהובות ביותר, במיוחד על ילדים, לכן הורים מוצאים עצמם מבשלים את המנה האיטלקית לפחות פעם אחת בשבוע.
רובנו מוגבלים בזמן וחלק מהפסטות, במיוחד ספגטי, לוקח זמן רב להכין.
ואם אתם כמוני, אז הספגטי לפעמים יוצא רך או שנדבק יחד. לא הבסיס הטוב ביותר לארוחה.
אבל לאחרונה מצאתי טיפ מעולה לבישול מהיר של פסטה ועם תוצאות הרבה יותר טובות, והכל מתחיל עם מחבת.
תמיד צריך לחכות הרבה זמן עד שהמים רותחים בסיר לפני שמכניסים את הפסטה, אבל עם השיטה החדשה שלו אפשר לוותר על השלב הזה לגמרי.
חוסך מים, זמן ואנרגיה
אם תחליפו סיר במחבת ולא תחכו עד שהמים ירתחו, אז אתם יכולים לחסוך מים וזמן.
מה שלמדתי מהסרטון הזה, זה שמים רותחים גורמים לאטריות להידבק יחד עד על ידי הכנסת ספגטי ישר למים קרים אתם יכולים למנוע את זה.
אפילו ישארו לכם קצת מי פסטה אותם תוכלו להוסיף לרוטב כדי להסמיך אותו. הלוואי והייתי מכיר את הטריק הזה קודם.
בבקשה שתפו אותו עם כל החברים שלכם שאוהבים פסטה ואוהבים טריקים חוסכי זמן למטבח.