אם אתם כמו רוב האנשים אתם בטח משתדלים לא לחשוב מה בדיוק נכנס לצ’יקן מקנאגטס שאתם אוכלים במקדונלדס.
אבל מסתבר שהמצב לא כל כך גרוע כפי שחשבתם, כפי שסרטון חדש של ערוץ the Food and Drink חושף כשהוא מעניק לצופים מבטח מבפנים למפעל בו מיוצרים נגיסי העוף של מקדונלדס.
מדענית הבשר (מסתבר שיש דבר כזה) איימי סטוארד לוקחת אותנו דרך כל התהליך, כשהיא מראה את חתיכות הבשר שהופכות לנגיסים ומסבירה שמסירים את העור מהעוף, אבל לאחר מכן מוסיפים כמות קטנה בשביל הטעם.
צפו בתהליך הכנת הנגיסים. מהתחלה ועד הסוף.