לחתוך ולקצוץ בצל, כמו אחרים, זה החלק שאני הכי פחות אוהב בבישול. אני אף פעם לא מצליח לבצע את המשימה כמו שאני רוצה, וכמובן שהעיניים מתחילות לשרוף ולדמוע בטירוף.
יש אינספור טיפים וטריקים מקצועיים לדרך הטובה ביותר לחתוך בצל – אם זה לטבעות כשאתם מכינים סלט, או לקצוץ אותו גס אם אתם מטגנים אותו עם בשר.
אך אם אתם מנסים להשיג את הטבעות המושלמות, נתקלנו בטריק הזה, כנראה הטוב מעולם, שיעזור לכם לבצע את המשימה בצורה מושלמת וללא פגם.
הכלים שאתם צריכים הם פשוטים מאוד, ואני בטוח אנסה את זה בפעם הבא שאכין טבעות בצל.
צפו בסרטון למטה כדי לראות את הטריק הגאוני הזה על איך להשיג הרבה יותר מטבעות הבצל שלכם.