אם אתם כמוני, אז אתם אוהבים לבשל, אבל פשוט שונאים את כל מה שקשור להכנה.
אף אחד לא אוהב להתחיל לחתוך ירקות לקוביות. אבל הדבר שאני הכי שונא זה לקלף! רק המחשבה של קילוף כל הירקות האלה לפני הבישול מכניסה אותי לחרדות. אבל הקלפנים הטובים ביותר לא מצליחים לעשות זאת בצורה מושלמת בלי לקבל מנת תסכול קטנה או גדולה.
זו הסיבה שאני משתפים איתכם את הסרטון הנפלא שיעזור לכם לזרוק את התסכולים מחוץ לחלון, ויראה לכם איך לקלף ירקות ופירות בלי לגעת בקולפן.
1. קרצפו גזר בקלות
קילוף גזר לא צריכה להיות משימה מייגעת ומעצבנת. כל מה שאתם צריכים זה סקוץ’ ברייט (כמו שתראו בסרטון למטה).
פשוט שטפו את הגזר הניחו על קרש החיתוך, תפסו את הסקוץ’ ברייט, והתחילו לשפשף להנאתכם.
והדבר הכי טוב הניקיון הוא ממש קל. פשוט שטפו את הסקוץ’ עם מים וסבון, והניחו בצד לפעם הבאה שתשתמשו בו. מגניב, לא?
צפו בסרטון למטה ותראו איך לקלף פירות וירקות נוספים: